Zazzle Verkoper Nieuwsbrief. Stuur deze email door: Stuur door naar een vriend
Om er zeker van te zijn dat je onze aanbiedingen per email ontvangt, voeg Zazzle@email.zazzle.com aan je adresboek toe.
Zazzle.pt Logo
MAAK  |  WINKEL  |  PRODUCTEN  |  PARTNERS  |  VERDIENSTEN     
Zazzle Verkoper Nieuwsbrief

Wat je over Doorverwijzingen (referrals) moet weten: Deel 1

Wat je over Doorverwijzingen (referrals) moet weten:  Deel  1

Zoals de meeste verkopers wel weten, is het ontwerpen van produkten niet de enige manier om geld bij Zazzle te verdienen. Hieronder staan enkele snelle en gemakkelijke antwoorden op de meest gestelde vragen over doorverwijzingsverdiensten:

1. Hoe word ik een Zazzle Partner?

Iedereen met een Zazzle account kan deelnemen aan het Zazzle-Doorverwijzings-Partnerprogramma (Partner Programma) ook wel associate referral program genoemd. Je hoeft zelfs niet eens een eigen winkel te maken. Als je links post met jouw unieke doorverwijzings ID, zal je 15% doorverwijzingstoeslag verdienen voor elke aankoop die gedaan is binnen 45 dagen nadat een klant op je link heeft geklikt. Als de klant klikt op een nieuwe doorverwijzings link dan zullen de verkopen naar de meeste recente doorverwijzer gaan.

2. Waar vind ik mijn Partner ID nummer?

Je kan je 18-cijferige doorverwijzings ID vinden in de Partner (associate) sectie van Mijn Account. Om je partner ID aan een URL toe te voegen, moet je de rf code als volgt weergeven:
http://www.zazzle.nl/jouwgekozenpagina?rf=123456789987654321

3. Hoe verwijs ik mensen door naar mijn winkel?

Er zijn 2 manieren om naar je winkel te verwijzen. De eerste is door je rf code als volgt aan de winkel URL toe te voegen: http://www.zazzle.nl/jouwwinkelnaam?rf=123456789987654321. De tweede manier om naar je winkel te verwijzen is door de "Zazzle Star" te gebruiken.

4. Hoe gebruik ik de "Zazzle Star"?

In tegenstelling tot wat velen denken, hoeft de Zazzle Star niet geactiveerd te worden. Je kan heel simpel een asterisk (*) aan het einde van je winkelnaam plaatsen in iedere URL en dan zullen alle doorverwijzingen van die links aan jou toegekend worden. Je kan de Zazzle Star gebruiken om naar jouw winkel door te verwijzen, maar ook naar specifieke categorieën en producttypes in je winkel. Alhoewel de Zazzle Star een handige shortcut is die je kan gebruiken in plaats van je rf code, zorg ervoor dat je altijd controleert of het overal waar je het gebruikt, werkt. Bepaalde blogs, feed readers en email clients kunnen wellicht de star niet herkennen als deel van je URL en daardoor het niet juist doorverwijzen. Zorg er dus voor dat je de Zazzle Star alleen daar gebruikt waar je kan controleren of het werkt.

Hieronder staan 4 manieren waarop je de Zazzle Star kan gebruiken:

- Link naar je winkel
http://www.zazzle.nl/jouwwinkelnaam*

- Link naar een specifiek poduct type in je winkel
http://www.zazzle.nl/jouwwinkelnaam*/tshirts#producten
http://www.zazzle.nl/jouwwinkelnaam*/speckhoesjes#producten
http://www.zazzle.nl/jouwwinkelnaam*/geborduurd+petten#producten

- Link naar een categorie in je winkel
http://www.zazzle.nl/jouwwinkelnaam*/gift?cg=191919191919191919

- Link naar een specifiek product type in een specifieke categorie in je winkel
http://www.zazzle.nl/jouwwinkelnaam*/tshirts?cg=191919191919191919#producten

Let op dat de 18-digit categorie nummers varieren per winkel, dus in plaats van de link handmatig te creeëren, is het veel gemakkelijker om de pagina via je browser te zoeken. Copy en Paste de URL in en voeg handmatig de asterisk toe op de plek die hierboven is aangegeven.

5. Kan ik produkten internationaal doorverwijzen?

Je kan doorverwijzingen verdienen via elk internationale domain van Zazzle. Link naar het domain naar keuze en dan zal je een doorverwijzing verdienen als de aankoop is voldaan op dat domain. Je kan alle Internationale sites van Zazzle vinden op de Zazzle Internationale Pagina.

Nu je weet hoe je de Zazzle Star kan gebruiken, zorg ervoor dat je ook de Nieuwsbrief van volgende keer leest met nog meer tips om Zazzle doorverwijzingen te maken.


Vind Inspiratie!

Gebaseerd op recente gebruikers trends, zijn hieronder enkele leuke ontwerp ideeën voor de komende week.

Als je je ontwerp zowel in het Nederlands als Engels aanbiedt, heb je nog meer verkoop kansen!

Wat Is Nieuw

Verkoper Woensdag
 
Foto Vrijdag
 
Geselecteerde Verkoper


Zazzle.com

BlogZazzle Blog
FacebookFacebook
TwitterTwitter
YouTubeYouTube
Zazzle ForumZazzle Forum


Communiceer met Zazzle

Heb je tips om te delen? Wil je dat we je artwork bekijken om eventueel in een volgende Verkoper nieuwsbrief te plaatsen?

Email ons tips of links naar jouw winkel ter overweging voor ons.Bekijk deze email in: English | Español | Français | Deutsch | 日本語 | Nederlands | Svenska | Português

Zazzle, het Zazzle logo en Zazzle Visitekaartjes zijn gedeponeerde handelsmerken van Zazzle Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.

Jouw vertrouwen betekent heel veel voor ons. Bekijk onze Privacy Verklaring en Gebruikersovereenkomst. Uitschrijven van deze nieuwsbrief. Ben je je paswoord vergeten?

Heb je hulp nodig of heb je vragen? Ga naar ons Help Center

© 2011 Zazzle Inc. All Rights Reserved. Zazzle Inc, 1900 Seaport Blvd. Redwood City, CA 94063

Stuur deze email door:: Stuur door naar een vriend

Click to verify BBB accreditation and to see a BBB report.Paypal LogoDigiCert

Shadow