Zazzle's Nyhetsbrev för Säljare Dela detta e-postmeddelande: Skicka Vidare till en Kompis
att vara säker på att få våra e-post erbjudande, lägg till Zazzle@email.zazzle.com i din adressbok
Zazzle.se Logo
SKAPA   |  BUTIK  |  PRODUKTER  |  MEDARBETARE  |  INKOMSTER     
Zazzle's Nyhetsbrev för Säljare

Vad du bör veta om Referenser: Del ett

Vad du bör veta om Referenser: Del ett

Som de flesta säljare vet, designa produkter är inte det enda sättet att tjäna pengar på Zazzle. Här är några snabba och enkla svar på de vanligaste frågorna om att tjäna referenser:

1. Hur blir jag en Bundsförvant för Zazzle?

Vem som helst med en Zazzle konto kan delta Bundsförvant Hänvisningsl programmet. Du behöver inte ens göra en butik på egen hand. Bara posta länkar med din egen unika referenslänk ID, och du kommer tjäna 15% hänvisnings avgift för varje köp som görs upp till 45 dagar efter en kund klickar på din länk. Om kunden klickar på en ny hänvisningslänk så kommer försäljningen att gå till den senaste referensen.

2. Hur hittar jag min Bundsförvants ID-nummer?

Du kan hitta din 18-siffriga bundsförvant ID i Medarbetar delen av Mitt Konto. För att lägga din Bundförvants ID till en URL måste du använda en RF-kod enligt följande: http://www.zazzle.se/valdasidan?rf=123456789987654321

3. Hur hänvisar jag folk till min butik?

Det finns två sätt att länka till din butik. Det första sättet är att lägga till din RF kod till butiken URL så här: http://www.zazzle.se/dinbutiksnamn?rf=123456789987654321. Det andra sättet att länka till din butik är att använda Zazzle Stjärnan.

4. Hur använder jag Zazzle Stjärnan?

Tvärtemot vad många tror så behöver inte Zazzle Stjärnan inte aktiveras utan lägg bara till en asterisk (*) vid slutet av din butik namn i alla webbadresser och då kommer alla eventuella hänvisningar som görs från dessa länkar att hänvisas till dig. Du kan använda Zazzle Stjärnan för att hänvisa till din butik, samt särskilda kategorier och produkter i din butik. Medan Zazzle Stjärnan är en praktisk genväg som du kan använda i stället för din RF kod, se till att kontrollera att den fungerar överallt där du använder den. Vissa bloggar och e-postklienter kanske inte känner igen stjärnan som en del av webbadresserna, och därefter inte kommer att koppla det ordentligt. Som sagt, se till att använda Zazzle Stjärnan endast i situationer där du kan verifiera att den fungerar.

Här är 4 olika sätt som du kan använda Zazzle Stjärnan på:

- Länka till din butik
http://www.zazzle.se/dinbutiksnamn*

- Länka till en specifik produkt i din butik
http://www.zazzle.se/dinbutiksnamn*/tshirts#produkter
http://www.zazzle.se/dinbutiksnamn*/speckcases+fodral#produkter
http://www.zazzle.se/dinbutiksnamn*/broderi+keps#produkter

- Länka till en kategori i din butik
http://www.zazzle.se/dinbutiksnamn*/presenter?cg=191919191919191919

- Länka till en specifik produkt i en särskild kategori i din butik
http://www.zazzle.se/dinbutiksnamn*/tshirts?cg=191919191919191919#produkter

Observera att 18-siffriga kategori nummer varierar för var butik, så istället för att skriva länken manuellt, är det mycket lättare att hitta sidan i din webbläsare, kopiera och klistra in webbadressen och manuellt lägga till asterisk på den plats som visas ovan.

5. Kan jag hänvisa produkter internationellt?

Du kan tjäna hänvisningar på alla Internationella Zazzle domäner. Det är bara länka till den domänen som du väljer och så du kommer du att tjäna en referens så länge köpet är avslutat på den domänen. Du hittar alla Internationella Zazzle webbplatser på Zazzle Internationella Sida.

Nu när du har lärt dig hur man använder Zazzle Stjärnan, se då till att kolla in nästa veckas nyhetsbrev för fler tips om hur man kan göra Zazzle hänvisningar. Håll ögonen öppna!


Låt dig inspireras!

Baserat på de senaste trenderna så kommer här några roliga design idéer för den kommande veckan:

Vad är Nytt

Onsdag Säljare
 
Foto Fredag
 
Dagens Säljar Intervju
 
Aktuella Kampanjer


Zazzle.com

BlogBlog De Zazzle
FacebookFacebook
TwitterTwitter
YouTubeYouTube
Zazzle ForumForo De Zazzle


Prata med Zazzle

Vill du att vi skall kanske visa upp ditt konstverk I en kommande nyhetsbrev till våra säljare?

Mejla oss tips eller en länk till din butik för oss att se.Le este correo en: English | Español | Français | Deutsch | 日本語 | Nederlands | Svenska | Português

Zazzle, den Zazzle logo, Zazzle Skräddarsydda stämplar och Zazzle profilkort är registrerade varumärken som tillhör Zazzle Inc. i USA och andra länder.

Ditt förtroende betyder mycket för oss. Kolla i vår Integritetsvilkor och Användaravtal. Avsluta Prenumeration från nyhetsbrev. Har du glömt ditt lösenord?

Behöver du hjälp eller har frågor? Besök oss på vår Hjälp Center

© 2011 Zazzle Inc. All Rights Reserved. Zazzle Inc, 1900 Seaport Blvd. Redwood City, CA 94063

Dela detta e-postmedelande:: Skicka Vidare till en Kompis

Click to verify BBB accreditation and to see a BBB report.Paypal LogoDigiCert

Shadow